IDE

KAJE-DESIGN.DK

GRAPHIC DESIGN & ONLINE MARKETING

Fra idé på skrivebordet til det du skal bruge...

Lad os fange dine idéer og omsætte dem til farver, billeder og ord. Så bliver dit budskab autentisk og taler til dem, du henvender dig til. Lad os kigge med og designe en ensartet helhed i dit materiale - så bliver vores opgave en sand fest og du som kunde, får leveret en løsning du bliver glad for i lang tid fremover.Grafisk Service

Vores lille grafiske afdeling tilbyder forskellige service ydelser til din markedsføring. Lad os hjælpe dig med at få dit budskab og dine ydelser synlige på det rette medie.

   

Tekster

Skriver jeg meget gerne. Min kompetence er at skrive præcise og velformulerede tekster på den plads der er til rådighed.

   

Billeder

Er mit ét og alt – jeg kan hjælpe dig med at finde lige præcis det billede der understøtter dit budskab. Jeg har års erfaring med diverse billeddatabaser og er god til at skabe opsigtsvækkende budskaber med få virkemidler – for et billede kan sige mere end 1000 ord. Måske skal du ha’ taget billeder – og så kender jeg heldigvis en del dygtige fotografer.

   

Papir og Tryk

Jeg er ret vild med det trykte medie – elsker at røre ved papir og tale trykmetoder med trykkeren. Så har du budget til det helt specielle – så lad os holde møde med trykkeriet og sammen finde den optimale løsning.

   

Design og grafisk identitet

Har du en designmanual er jeg verdensmester i at udnytte den; Har du ikke din egen grafiske identitet, kan jeg hjælpe dig. Mangler du et lækkert log - klarer vi også det. Det er en proces som vi sammen kan sætte i gang.

   

Jeg skaber stemninger og budskaber med billeder, illustrationer, farver og ord og jeg er rigtig god til det!

ONLINE -Dine kunder skal kunne finde dig

Det er en god idé at være tilgængelig online med en hjemmeside. Den kan være et helt enkelt ”elektronisk visitkort” med lidt informationer til videre kontakt. Men det er vigtigt at folk kan finde dig, ud fra de ydelser og produkter, som du ønsker at markedsføre.

 

Måske har du brug for en avanceret hjemmeside med bestillings- og betalings-funktioner, tilpasset lige præcis dine ydelser, hvad enten du er kunstner, rejsebureau, frisør, dyrlæge eller foredragsholder. Det klarer vi gerne.

 

Content – indhold

Jeg tilbyder at lave optimerede tekster til dig, ud fra ”Keyword analyse” på dine ydelser. Så du ”dukker op” når folk søger på nettet.

 

FaceBook

Vil du i yderligere dialog med din målgruppe, er de sociale medier et nødvendigt sted også at vise flaget. Den bedste reklame for dig, er en god anbefaling fra en tilfreds kunde. Det understøtter FaceBook ret godt. Det er muligt at annoncere til målgrupper i Facebook.

 

Webmaster

Mangler du tid til at vedligeholde dit site – så brug mig, jeg har ikke noget imod pillearbejdet, og sætter en ære i at det er fejlfrit!

 

Design – Har du en designmanual er jeg verdensmester i at udnytte den; Har du ikke din egen grafiske identitet, kan jeg hjælpe dig. Det er en proces som vi sammen kan sætte i gang.

Brug for assistance til ...

  • En frisk og informativ hjemmeside
  • En facebook profilside der fanger
  • At lære mere om de sociale medier
  • Et par friske øjne på en ny brochure
  • Sætte din bog, så den er læsevenlig
  • Idéer til din butiksindretning
  • Idéer til din messestand
  • IT - hardware og software KLIK HER


Jeg er den kreative og intuitive grafiker, der med stor begejstring har løst mange opgaver gennem årene, til stor glæde for alle parter. Jeg arbejder både online og meget gerne også på tryk.


Har du brug for at få ideer til at styrke din virksomheds profil og udtryk, i tekst farver, billeder og print... Så kommer ideerne myldrene så snart du fortæller mig hvad du gerne vil.


Ud over det jeg selv kan - så har jeg et stort netværk af andre kreative inden for min branchen; Bl.a. fotografer, tekstforfattere, tegnere og en enkelt filminstruktør.


Pris? Nåhh ja - jeg fakturerer 745,- kr. + moms i timen.  Smil er gratis


SE klippekort med gode rabat KLIK HER


Du er altid velkommen til at give et ring og får en uforpligtende snak om dine planer - Vi tales ved.De bedste hilsner

Katrine Høyer

"Jeg skaber stemninger og budskaber med billeder, illustrationer, farver og ord og jeg er rigtig god til det!"

©Copyright All Rights Reserved KAJE.DK 2003-2019 CVR/SE: DK-27651380   www.kaje.dk •  www.kaje-design.dk